Vi som håller kurser på Drömgårdens Kennel är Marie Friman, Helena Nilsson samt Britt Nylund. Vi erbjuder alla hundar från valp till senior med matte/husse olika hundkurser. Genom roliga lekar och positiva övningar tränar du in grunden till en bra relation med din hund. Vi har som mål att du och din hund ska fungera i många lyckliga år tillsammans.

Vi håller till på Drömgårdens Kennel i Härryda.

HUNDKURSER OCH VALPKURSER

 På våra hundkurser är ni högst 6 deltagare. Vi på Drömgården vill hinna med alla kursdeltagare och ge individuella råd och övningar. Våra hundkurser anpassas alltid efter er som individer. Vi känner av om ni är på olika nivåer, eller hur träningsmetoden ska anpassas efter olika raser. Framförallt tittar vi på individen och personligheten och anpassar hundkursen efter er. Vi tränar utomhus i den miljö du och din hund är van vid. Vi tränar med både praktiska övningar och teori.

Genom att du och din hund tränar tillsammans stärker ni er relation och kommunikation och bygger en bra bas att arbeta vidare med.

Britt Nylund

Det finns även möjlighet att boka pool för eran hund/valp här på Drömgården titta in på Pool sidan

Simträning i bassäng för alla hundar och valpar

Träning i vatten är en rolig stimulerande lek, populär och effektiv träningsform för alla hundar och valpar. Som rehabilitering medför den, då den utförs korrekt, ofta en förkortad konvalescenstid. I friskvårdssyfte är det en utmärkt träning som på många sätt förebygger skador och ohälsa, samt ett tidigt åldrande. Simning ger både ökad kondition och styrka, samtidigt som hunden får jobba med koordination, rörlighet och balans, använder man jetstrålen ökar motståndet i vattnet. Det är en kontrollerad motionsform som skonsamt bygger upp hundens kropp, utan belastning på leder.